Merken vluchtladders

Verkrijgbare merken vluchtladders

Vluchtladders zijn er van verschillende merken zoals Ajax-Kidde,ATV safety,Elro en First Alert. Een vluchtladder is makkelijk via internet te bestellen. Online zijn er meerdere webwinkels die vluchtladders te koop aanbieden. De prijs van een vluchtladder is mede afhankelijk van het merk dat u kiest.Bij het aanschaffen dient u op te letten welke lengte u bij noodsituaties dient te overbruggen. Er zijn merken die voorzien zijn van metalen treden, ook zijn er vluchtladders leverbaar die treden hebben met een kevlar bescherming. De houders van de vluchtladder kunt u bevestigen aan uw raamkozijn, radiator of vensterbank.

Waar kan ik online een vluchtladder bestellen?

Via internet kunt u eenvoudig een brandladder bestellen. Zo kunt bijvoorbeeld een vluchtladder aanschaffen bij Allesveilig.nl of Rookmeldershop.nl. U treft hier een ruim assortiment vluchtladders aan met verschillende lengtes.

Testen van de vluchtladder

Nadat u de bestelde vluchtladder heeft ontvangen is het verstandig om deze vooraf te testen. Zo bent u er zeker van dat u weet hoe u de brandladder in de praktijk kunt gebruiken. Indien er binnen uw gezinssamenstelling ook kinderen zijn, oefen dan samen met uw kinderen hoe de ladder moet worden opgehangen. Denkt u eraan om de ladder op een vaste en toegankelijk plek op te bergen.