ATV vluchtladder

ATV vluchtladder

ATV vluchtladders bieden uitkomst in een situatie waarin er brand ontstaat en er binnendoor geen vluchtroute meer kan worden gebruikt. De ATV safety vluchtladders zijn leverbaar met een uiteenlopende lengte. De ATV vluchtladder wordt onder meer aangeboden met een lengte van tien meter en met een lengte van zestien meter. Op het moment dat er brand ontstaat, is het belangrijk om zo snel mogelijk weg te kunnen en een veilig heenkomen te zoeken. Dat kan met de stabiele ATV noodladder die direct en snel te bevestigen is aan een raamkozijn, radiator of vensterbank. Het is een zogenoemde uitwerpladder die zeer praktisch is in het gebruik en kan bij brandsituaties levens redden. De ATV safety brandladders kunnen bijvoorbeeld prima dienst doen in studentenhuizen, maar ook in appartementen die op een hogere verdieping zijn gelegen.

ATV vluchtladder kopen

Bij het kopen van een ATV safety brandladder dient er uiteraard rekening gehouden te worden met de lengte van de noodladder. De brandladders met een lengte van tien meter en zestien meter beschikken over overeenkomstige eigenschappen voor het gebruik. Zo beschikken de ATV vluchtladders over afstandhouders die extra stabiliteit bewerkstelligen. Door de grote draagcapaciteit van vijfhonderd kilogram is het mogelijk dat er tijdens brand meerdere mensen tegelijk kunnen afdalen van de brandladder. De ATV noodladders zijn specifiek ontwikkeld om in snel en adequaat te kunnen reageren als er zich een noodsituatie als brand voordoet. De uitwerpladders kunnen direct bevestigd en uitgeworpen worden en zijn dan klaar voor gebruik.

Levensreddende ATV brandladder

Brand in huis of in een appartement veroorzaakt direct paniek en zeker als er geen vluchtroute meer beschikbaar is, waarbij de bewoners het huis binnendoor kunnen verlaten. De ATV brandladder kan in dat geval levens redden, want er wordt met dit hulpmiddel een vluchtweg via de buitenzijde van de woning of het appartement gerealiseerd. De investering is meer dan de moeite waard, want brand kan in elk huishouden ontstaan en dan is het een veilig gevoel om te weten dat er in ieder geval een hulpmiddel aanwezig is om een brandend huis te ontvluchten. Koop dus een van de ATV safety brandladders om te kunnen vluchten als er zich brand voordoet.

De ATV vluchtladder is leverbaar met verschillende lengtes

Afhankelijk van de te overbruggen hoogte kunt u kiezen uit brandladders met verschillende lengtes. Indien u wilt vluchten vanaf de eerste verdieping is het aanschaffen van een vluchtladder met een lengte van 5 meter voldoende. Voor het veilig vluchten vanuit de tweede verdieping is het raadzaam om een ATV vluchtladder te gebruiken met een lengte van 7 meter. Vanaf 3 verdiepingen of hoger zijn er ook vluchtladder te koop met een lengte van 10 of zelfs 16 meter.

ATV vluchtladder kopen? Klik op onderstaande link om de vluchtladder van uw keuze online te bestellen

ATV vluchtladder 5 meter
ATV vluchtladder 7 meter
ATV vluchtladder 10 meter
ATV vluchtladder 16 meter