Alecto vluchtladder

Alecto vluchtladder

Een Alecto vluchtladder biedt uitkomst in een situatie waarin er brand ontstaat en er binnendoor geen vluchtroute meer kan worden gebruikt. De Alecto vluchtladder EL-450 is leverbaar met een lengte van 4,5 meter. Op het moment dat er brand ontstaat, is het belangrijk om zo snel mogelijk een veilig heenkomen te zoeken. Dat kan met de betrouwbare vluchtladders van Alecto die makkelijk en snel te bevestigen is aan een raamkozijn, radiator of vensterbank. Het is een zogenoemde uitrol ladder is zeer praktisch in gebruik en kan bij brandsituaties levens redden. De Alecto brandladder kan bijvoorbeeld prima dienst doen in studentenhuizen, maar ook in appartementen die op een hogere verdieping zijn gelegen.

Alecto vluchtladder kopen

Bij het kopen van een Alecto brandladder dient er uiteraard rekening gehouden te worden met de lengte van de ladder. De vluchtladders zijn voorzien van afstandhouders die voor extra stabiliteit zorgen. Door de grote draagcapaciteit van vijfhonderd kilogram is het mogelijk dat er tijdens brand meerdere mensen tegelijk kunnen afdalen van de brandladder. De Alecto vluchtladders zijn specifiek ontwikkeld om in snel en adequaat te kunnen reageren als er zich een noodsituatie als brand voordoet. De uitwerp ladders kunnen direct bevestigd en uitgeworpen worden en zijn direct klaar voor gebruik.

Levensreddende brandladder

Brand in huis of in een appartement veroorzaakt direct paniek en zeker als er geen vluchtroute meer beschikbaar is, waarbij de bewoners het huis binnendoor kunnen verlaten. De Alecto brandladder kan in dat geval levens redden, want er wordt met dit hulpmiddel een vluchtweg via de buitenzijde van de woning of het appartement gerealiseerd. De investering is meer dan de moeite waard, want brand kan in elk huishouden ontstaan en dan is het een veilig gevoel om te weten dat er in ieder geval een hulpmiddel aanwezig is om een brandend huis te ontvluchten. Koop dus een Alecto brandladder om te kunnen vluchten als er zich brand voordoet.

De Alecto vluchtladder is leverbaar met een lengte van 4,5 meter

Indien u wilt vluchten vanaf de eerste verdieping is het aanschaffen van een vluchtladder met een lengte van 4,5 meter voldoende. Voor het veilig vluchten vanuit de tweede verdieping is het raadzaam om de vluchtladder te gebruiken met een lengte van minimaal 7 meter.

Alecto vluchtladder kopen? Klik op onderstaande linkjes om de vluchtladder van uw keuze online te bestellen.

Alecto vluchtladder 4,5 meter