Ajax Kidde vluchtladder

Vluchtladder van Ajax-Kidde

Ajax Kidde vluchtladders zijn bij uitstek het hulpmiddel om op een veilige manier naar buiten te vluchten als er brand uitbreekt in bijvoorbeeld een appartement, slaapkamer of studentenkamer. Uiteraard is het belangrijk dat er gerekend kan worden op een betrouwbare noodladder en daar kunt u op rekenen bij het kopen van een Ajax vluchtladder. Ajax Kidde heeft meerdere brandladders in het assortiment met uiteenlopende lengtes. Zo is er de Ajax vluchtladder met een lengte van vier meter en de Ajax vluchtladder met een lengte van 7,5 meter. Er kunnen zich situaties voordoen dat het onmogelijk is om binnendoor het huis te ontvluchten bij brand en als het raam of balkon dan de enige uitkomst is, zal de Ajax Kidde noodladder zeker van pas komen.

Ajax Kidde vluchtladders

Bij de keuze tussen de vluchtladders van Ajax Kidde kan er bij de aanschaf rekening gehouden worden met de gewenste lengte. Voor beide brandladders geldt dat er sprake is van een eenvoudige bevestiging. De eenvoud van het bevestigen van de noodladder is belangrijk, omdat er bij brand over het algemeen sprake is van een panieksituatie. De Kidde vluchtladder kan simpel en snel bij brand bevestigd worden aan onder meer een vensterbank, radiator of een raamkozijn. Het draagvermogen is groot met 450 kilogram, zodat de vluchtladder aan twee personen tegelijk de mogelijkheid biedt om het brandende huis te ontvluchten. De Ajax noodladders kunnen direct worden gebruikt zonder dat er een ingewikkelde installatieprocedure nodig is.

Compacte Ajax vluchtladder

Zowel voor de Ajax Kidde vluchtladder met een lengte van vier meter als voor de Ajax Kidde noodladder met een lengte van 7,5 meter geldt dat er sprake is van een compact hulpmiddel. De vluchtladder is bovendien licht van gewicht en zeer stabiel te noemen. De sporten van de ladder zijn van aluminium en zijn verbonden op basis van brandvertragende kunststof banden. Na de bevestiging van de vluchtladder kan de ladder knoopvrij uitgerold worden. De ophangkaken van de Ajax Kidde brandladders kunnen aan een rand met een maximale breedte van 28 centimeter worden gehangen. Wie een van de Ajax Kidde vluchtladders aanschaft krijgt daarop een garantie van zestig maanden.

Stel dat de vastgestelde vluchtroutes uit uw vluchtplan door de brand niet meer begaanbaar zijn. Dan is een vluchtladder een uitstekende manier om te vluchten vanuit een raam. Een vluchtladder is een opvouwbare ladder die gemaakt is van touw, stalen ketting of staalkabel. Deze uitwerpladders zijn licht in gewicht en vrij makkelijk te hanteren. Elke vluchtladder is tot een klein pakketje op te vouwen, maar zorg er wel altijd voor dat u de ladder alvast uit de verpakking haalt en opbergt bij het raam waaruit u in geval van brand moet klimmen.

Vluchtladder tips

Probeer de vluchtladder na aanschaf meteen uit. Kijk vooraf goed welk bevestigingspunt u in de praktijk het beste kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhuisbalk, radiator, raamkozijn of vensterbank. Check of de lengte van de vluchtladder lang genoeg, enige ruimte tot aan de grond is te overbruggen. Als de vluchtladder op de juiste manier is bevestigd, kunnen met meerdere mensen tegelijkertijd afdalen.

Ajax Kidde vluchtladder kopen? Klik op onderstaande link om de vluchtladder van uw keuze online te bestellen

Ajax kidde vluchtladder 4 meter
Ajax kidde vluchtladder 7,5 meter